Baby prevoznik vrečko, Mamica otroka voziček dodatki, ki visi vrečko, baby vrečko za shranjevanje.
€8.39

Baby prevoznik vrečko, Mamica otroka voziček dodatki, ki visi vrečko, baby vrečko za shranjevanje.

0 Mnenja in ocene | Napiši mnenje
 • Dobavljivost:Na zalogi
 • Koda Izdelka:w21579

Prosimo, obrnite pred dražbo: hitre dostave v Jiangsu, Zhejiang in Šanghaju.Dostava navodila so označene.Druga mesta so distribucija, logistika.Če ni neposrednega stika z izrecnim stroške dostave, enako bo izdan.Logistika mora iti na tovorni postaji poberem blaga.Upam, da so vaši starši bodo pozorni.Izdelki so predvsem domače prodaje.Obrnite se stranke pred klicem.V nasprotnem primeru, lahko neposredno sprejme plačilo.Potem tovarne, ki ni zadovoljen sam s seboj ne bo sprejel vrniti.

1. Navodila za sprejem blaga

Nbsp; 1, v roku 7 dni od prejema (velja datum prejema tovorni list), če odpovedi izdelke najdete, se obrnite na nas v času.Zdavnaj ne bo sprejet.

2. Bomo poskušali naše najboljše, da izpolnjujejo zahtevo kupca za slog ali barvo proizvoda, vendar ne nujno jamstvo (npr. skladišča, zaloge, ki ne izpolnjujejo zahteve).Če barvo in slog ne ustreza, se ne bo vrnil za zamenjavo (stranke lahko pomeni, da ne more biti v skladu z zahtevami distribucijo, lahko naredite na zalogi obdelave).

4. Ko kupec prejme blago, ugotovijo, da je zunanji pakiranje polje je poškodovana, vse od njih, je treba preveriti out of the box.Če se kakovost izdelka, ki je poškodovan zaradi prevoza težave, vas prosimo, da ustrezno transportno podjetje, ki nam je dokaz, sveže pečat, in nam s tem certifikatom.Na nas je, da pomagamo našim strankam pri oblikovanju trditev.

5. Če blago ni prejel, kot je zahtevano, mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo blaga, zaradi logistike.

6, vse uporabnike prosimo, varovati celovitost izdelka, embalažo, opremo ali z materiali, izdelki z problemov kakovosti, v določenem času, bomo vrnitve blaga.Stroške vrne pošti, ki jih ustvari posel, ki ga nosi kupec. )

Dva, so navodila za vračilo

Nbsp; 1. naslednji pogoji ne more uživati vračilo: vrnjene embalaže, nepopolni, dodatna oprema ali sorodne informacije ni enotna; nepooblaščena popravila, spreminjanja; ni v skladu z običajnim načinom uporabe, shranjevanja; izven izdelka, rok trajanja; vrnjen izdelek z oznako, izdelek goljufije.

2. ko stranka odkrije kakovost izdelka problem in vrne izdelek, on / ona zahteve za vrnitev proizvoda za naše podjetje po navadni pošti.tovorni stranka plača za izdelek, in Jiangsu, Zhejiang in Shanghai regij se lahko pogaja express dobave izdelka.Po prejemu blaga podjetje bo dopolnilo tovornega in dejanskimi stroški blaga po pošti seznam.Če kupec vrne blago, ki jih izrecno ali drugimi sredstvi, brez komuniciranje z storitve za stranke, bo družba zavrne prijavo za izhajajo tovora.

3. Vse vrnjene pošiljke, naj se vrne pod pravim imenom (ki je, izpolnite ime orderer).Pred povratno paket je poslana po pošti, je treba komunicirati s stranko storitev in prenos vrne seznam.Vrnitev na seznam, mora biti priložena vrnitve paketa.Da bi olajšali osebja za poizvedbo paketov shrani truda, izboljšanje učinkovitosti za boljše storitve za stranke.

4, št neposredno vrnitev v službo, preden se vrnete, ne bodo sprejete.

Nbsp; 5. tisti, ki so nezadovoljni in traja domišljijo kot razlog, nimajo pa problemov kakovosti, ne bo sprejet, in donosnosti, ki tovorni promet pristojbina se plača kupec sam.

6,请勿将非本公司的商品退回,如有此商品,我们将不予退还.

7. Vrnitev postopek: 1. Dodaj vrnitev obrazec za registracijo - --- 2. Izpolnjen obrazec pošljite na službo za potrditev - - 3. Vrnitev slabo blaga in vrnitev vrnitev obrazec za registracijo skupaj. 4. Daj sprejem mnenja v roku treh dni po prejemu vrne se in ostanite v stiku s po-prodajnih storitev za stranke.Po izračunu, lahko izračunamo znesek vračljive blaga in vrnete tvoja Alipay račun.

Oznake: hip hop kostumi brezplačno, božič mehko pompom, daimond retro očala, avto svetlobe mala plošča, tkanine, bela kašmir, tkanine poroko dogodkov, primeru iphone 6 cheetah, strok česna ogrlica, hip hop tolažnik set.

 • Blagovna Znamka: Torbica
 • Certificiranje: EN
 • Številka Modela: 001
 • Barve: Modra veliko
 • material: Poliester
 • Starostni Razpon: 0-3M
 • Specifikacije: Veliko Število
 • kakovost materialov: Oxford
 • Vrsta: Mumija vrečko
Dodatni podatki