Lexan Spray finisher mat 150 ml
€13.45

Lexan Spray finisher mat 150 ml

0 Mnenja in ocene | Napiši mnenje
  • Dobavljivost:Na zalogi
  • Koda Izdelka:w21527

Lexan Spray finisher mat 150 ml

RC Avto barve so bile posebej razvite za barve Lexan organi.Posebno topila raztaplja površini telesa in barve drži trajno plastični.

Brez lusk, brez praske, barva ostane elastična, tudi v primeru močan šok.

Značilnosti: Ostane elastična.Povezuje stalno telo.Gorivo odporne.

Navodila za uporabo: Številni organi, ki imajo zaščitno folijo na zunaj, samo jih odstranite po sliki.Nekateri imajo raje, da zmanjšanje telesne vnaprej.Čisto telo temeljito z detergentom ali brake cleaner.Pretresite, da se lahko odločno za približno 2 minuti.Spray barve na razdalji 20-30 cm.Vedno začnite z temnejše barve, ker obratno bi pogled skozi svetle barve.Spray do več tankih plasti in nikoli ne le debele eno, počakajte približno 5 minut, med dvema procesov.Počakajte vsaj 5 minut, preden odstranite zaščitno folijo ali maske/film iz modela.Ko končate, se obrnite lahko in spray za približno 2 sekundi, da prazno šoba.

Posebna opomba za neon barve (fluorid): Ta barva ni tako motno, kakor standardnih barvah, spray na več tankih plasti.Temperatura okolice mora biti vsaj 15 ° C. Spray na razdalji 15-20 cm.Počakajte približno 30 minut in depozitov, fluorescentna/neon barve z belo.To je edini način, da bi dobili optimalno svetlost neonskih barvah.

Vsebina:

150 ml

Oznake: telo povrtalo, rc povrtalo, tt02, rc škarje, telo avto lupini, 110 rc, traxxa, rc orodje, nadzor rc, dodatek rc.

Dodatni podatki