Seascape plakati krajine platno slikarstvo Japonski tradicionalni umetnosti, Dva Dvigala iz Meisho Yedo Hiakkei 100 Znanih Stališč Edo
€12.71

Seascape plakati krajine platno slikarstvo Japonski tradicionalni umetnosti, Dva Dvigala iz Meisho Yedo Hiakkei 100 Znanih Stališč Edo

0 Mnenja in ocene | Napiši mnenje
  • Dobavljivost:Na zalogi
  • Koda Izdelka:w21085

1) cenovno alternativa prvotni art, platno pops off stene z bogato teksturo, barvo in podrobnosti.Umetnik-razred, acid-free bombaž platnu ustvarja eleganten videz.Platno lahko solded kot natisne le, da ne skupaj z Okvirjem.A abonent v 2 centimetra je rezervirana na vsaki strani platno.Lahko DIY namestitev slikarstvo jedro z lesenimi ali kateri koli okvir, ki vam je všeč.Slika jedro, se bo zapakirano in odpremljeno v trdo Cev.

2) ponujamo tudi nosila palice.Obstajata 2 vrsti.Eno je DIY kompleti.V nosili so že dobro cut in jih prejmete v razsutem stanju.Zagotavljali bomo navodila, tako, da lahko sledite, če želite zbrati.Torej, lahko to storite in da slike pripravljen, da visi z youself.Gre za tovorni prihranek stroškov namen.Ampak kar je še pomembneje, to je za DIY zabavno.

Druga vrsta nosili so sestavljeni z nami.Je pripravljen, da visi.

3) Imamo veliko okvir možnosti in različnih barv in tekstur, ki so na voljo.Mi lahko prilagodite okvir, ki določa za vas.Kaj pa priporočamo, da so barve v Črno, Belo in Lesena.Okvir citiram zgoraj vključuje nosila zadnjica, vendar ne vključuje slikarstvo core/tiskanje

4) Če potrebujete nosila ali okvirji, prosimo, preverite nas pred dajanjem PAD.Za tovorni stroškov, smo lahko prilagodite to za vas.

Znan po svojem lepe pokrajine, Hiroshige (1797 - 1858) je ustvaril to delo z Japonske Ukiyo-e woodblock tiskanje kot del 36-del serije, ki je navdihnila porast potovanje okoli Japonskem, kot tudi svojo obsedenost z Mount Fuji.Ustvarjanje neverjetno 5,400 tiska v svojem življenju, ta serija prinesel Hiroshige mednarodne pohvale za svoje pesniške upodobitve Japonski krajine.

1. Pogoji dostave: nudimo EMS in drugi mednarodni špediter storitev do vaše sporazuma plačati stroškov.Standardni čas dostave sklic:

Jugovzhodna Azija: 10-15 dni

Zahodna Azija in Severna Azija: 15-25 dni

Bližnji Vzhod: 15-25 dni

US: 10-20 dni

UK/AU: 15-25 dni

Kanada: 20-25 dni

Belgija /Francija/Nemčija/Švedska: 20-30 dni

Rusija: 25-45 dni

Ostali Evropi: 25-35 dni

Srednja in Južna Amerika: 25-40 dni

Afrika: 30-45 dan

2. Opozorilo:

a) Brezplačno vrne v 15 dneh po prejemu.Vendar vljudno prosim odgovoren za poštnine vrniti.

b) Obstajajo lahko manjše barvne razlike med dejansko slikarstvo in pogled na monitorje zaradi nastavitev monitorja.Prosimo, bodite previdni, preden ponudbe.

Oznake: plakat tv, klasični filmski plakat, netflix plakat, ameriški plakat, plakat xxxtentacion, dekle v rdeči plakat, dekor groza, plakat pevka, clueless plakat, gay plakat.

  • Kaligrafija in slikarstvo tip: Platno slikarstvo
  • Številka Modela: JP-AH-003
  • Vrsta: TISKANE
  • Predmeti: Pokrajino
Dodatni podatki