11inch Strokovno Sashimi Suši Nož Kuhinjski Japonski Damask VG10 Jekleno Jedro Losos Ribe Filetiranja Kuhanje Noži 3.2.W+
€305.18 €238.04

11inch Strokovno Sashimi Suši Nož Kuhinjski Japonski Damask VG10 Jekleno Jedro Losos Ribe Filetiranja Kuhanje Noži 3.2.W+

0 Mnenja in ocene | Napiši mnenje
  • Dobavljivost:Na zalogi
  • Koda Izdelka:w20984

Damas Kagayaki File nož Japonska Hankotsus Takohiki Kuhar Nož Surovih Rib Slicer Sashimi Suši 3 . 2.2+

Rezilo Material : Uvožene Japonski VG10 jedro,33 plasti Damask jekla.

Rezilo Dolžina: 270MM(za 10,5 palca) (Enotni-stožčasti desni rob)

Rezilo Širina: 45MCM

Rezilo Debelina:4 MM

Ročaj Material: Rdeče mallee lesa+sandali, les+Buffalo Rog+Baker obroč

Trdoto Rockwell C obsega :58-60 HRC

Sila rezanja: (6.0-8.0 N).

Paket

- Hrast leseni Škatli+tulec Pakiranje.

Rezilo 1) Obšivki Pot Z Japonske"V obliki črke" robovi način, rezilo je bolj oster. 2) Vodni Mlin Način Krožno Brušenje naredi nož rezilo učinkovito ločevanje živil iz drži nož površino. 3) Vakuumske Toplotne Obdelave in -80 Stopnjo Kriogenski Obdelava, ki ni samo spodbujanje nož rezilo trdote iz 1. in 2. stopnje, vendar izboljšati noži' žilavost in odpornost na rjavenje močno. 4) Japonski Brušenje kolo je naš nož rob bolj občutljivo, "Spusti polivanje Vode Robni" način lahko podaljša življenjsko dobo nož 2-3 krat od tradicionalnih robovi nož. 5) Vsi noži uporabo computer numerical control Vodni mlin Stroj za proces, tako nož je učinkovitejši, hitrejši med uporabo procesa. 6) 18/0# Pesek Pišu zdravljenje naredi nož površini bolj jasno in shinning.

7) 100% obrtniški.Ne masovne proizvodnje.

Japonski slog Kagayaki nož

Ročaj Material: Rdeče mallee lesa+sandali, les+Buffalo Rog+Baker obroč

Na Splošno

- Idealno darilo za domov kuharji & poklicni kuhar.

- Odlično za ribe / meso /zelenjava / sadje itd.Ne, solzenje ali squishing, samo Brezobzirno Učinkovitost.

Rezilo material, iz Japonske, PLATIRANE CORPORATION.Kakovost je zagotovljena.

- Ta nož ni narejen za uporabo na trdi predmeti, kot so Zamrznjene hrane, kosti, nutshells, in nizke kakovosti rezalne deske.Zasnovan je tako, da se izrecno uporablja samo za brez kosti rib.

- Tovrstna nemško nerjaveče jeklo, se ne in bo madež z uporabo.Obarvanje je normalno in ne vpliva na delovanje rezilo ali hrane, ki jo izreži.Vendar, če se želite izogniti barvanje, obdržati rezilo suho toliko, kot je mogoče, preden ga je pospravil za shranjevanje.Če madežev razvoj, veliko je mogoče odstraniti z uporabo rje radirka.

- Ročno pranje z blagim milom.Ali se ne dajo v pomivalnem stroju.Za vzdrževanje info.in profesionalni nož za ostrenje obrnete na nas.

Vrh En Nož !

www.toponeknife.com

Oznake: kuhar japonski nož, nož sashimi, knive, damask jekla knif, kuhar nož, chongming nož, kuhinja knive, vg10, vg10 5, kuharski nož damask.

  • Nož ustrezno tipko words4: Sujihiki,Kiritsuke Tanto,Kiritsuke,Hakata, Gyuto,bonning nož
  • Vrsta: Noži
  • material: Damask Jekla
  • Nož ustrezno tipko words1: Noži, Japonska Nož set, nož ostra, blok, nož vrečko, kit,padauk
  • Nož značaja : Trajne,Ostrino, Odlično Rob Hranjenja, Madeže & Odporna Proti Koroziji
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: LUCKY3.2.2+
  • Ročaj Material: Rdeča mallee lesa+sandali, les+Buffalo Rog+Baker obroč
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Rezilo Materiala: Uvožene Japonski VG10 jedro,33 plasti Damask Jekla,visoko vsebnostjo ogljika
  • Nož ustrezno tipko words3: file mesar glasno Yanagi Master ribe, Japon Suši Nož,scabbard
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Certificiranje: LFGB
  • Nož Vrsto: Nov Oster Pripomoček za Deba Nož,Japonski nož,Western Stil Kuhinje orodje
  • Nož ustrezno tipko words2: Jedilni, Kovinski noži,non-stick rezalnik, Razon oster , udobje, ročaj
Dodatni podatki