FR900 Neprekinjeno Tesnjenje Pralni 110V 0-24 m/min Horizontalno Fotke Kodiranje 500W
€155.03 €144.18

FR900 Neprekinjeno Tesnjenje Pralni 110V 0-24 m/min Horizontalno Fotke Kodiranje 500W

0 Mnenja in ocene | Napiši mnenje
  • Dobavljivost:Na zalogi
  • Koda Izdelka:w20526

Opis Izdelka

Auto Neprekinjeno Vrečko Tesnjenje Pralni 110V

Stroj, ki uporablja elektronsko konstantno temperaturo mehanizem in stepless hitro prilagajanje transmisijski mehanizem.To lahko pečat plastične folije ali vreče različnih materialov in različnih oblik.To je idealen za tesnjenje pralni za pečat plastično vrečko, aluminijasto folijo vrečko, spojina vrečko v industriji medicine, kmetijstva, kemikalij, hrane itd.Lahko natisnete datum proizvodnje, logotip, ipd.na embalaži izdelkov hkrati.Horizontalno se uporablja za suho eksplozivnih embalaža pečat.Zaradi različne debeline vrečko, je priporočljivo, da se temperatura in tlak ventil mora biti pravilno nastavljena.Odlično Učinkovitost Priročno Tiskanje Trajnega Materiala Človekovih prijazna Široka uporaba

Specifikacije: Model: FR900 Moč: 500W Napetost:110V/60Hz Pečat širina: 15 mm (0.59 palčni) Tesnjenje hitrost: 0-24 m/min Tesnjenje debelina: 0.02-0.80 mm Temperaturni Razpon: 0°C - 300 °C (32 ℉ - 572 ℉) Tekoči Obremenitev: Max. 5,0 KG Paket velikost: 83.82 x 38.1 x 27.94 cm (33 x 15 x 11 cm)

Package Vsebina: 1 x Samodejno Plastično Vrečko Tesnjenje Pralni 1 x Reliefi Kolo 1 x Print Kolo 1 x Napajanje Žice 1 x Izvijač 1 x Klešče 1 x Komplet Potrebnimi Pripomočki 1 x Navodilih za uporabo, Ključne Značilnosti

Gumb Za Zaustavitev V Sili

Na nadzorni plošči, je gumb za zaustavitev v sili.To je neizogibno, da gre kaj narobe med tesnilni proces, zato je ta gumb je namenjen uporabnikom, da se prepreči morebitne težave hitro, da bi zmanjšali izgube in zaščito stroja.

Enostavno Upravljanje Plošče

Gumb za vklop, da vklopite/izklopite stroj.Ko naprava deluje, morate vklopiti stikalo VENTILATORJA in GRELEC stikalo.Hitrost je gumb za nastavitev območja hitrosti, in drugo za spremljanje prilagajanje temperature.

Nastavljiva Višina & Tlak

Navzgor, navzdol, spredaj in zadaj transportnih tabela je lahko nastavljiva, glede na dejansko povpraševanje za parameter prilagoditev ,ki izboljšuje učinkovitost dela.Za nadzor tlaka gumb prav tako se lahko prilagodi, da izpolnjujejo različne debeline vrečko.

Celotno Baker Datum Tiskanja

Tam je polno baker tiskanja kolo s črk in številk.Lahko natisnete datum proizvodnje, čas itd.na embalaži izdelkov.Stroj je lahko opremljen z reliefi kolo in vrsto kolesa, lahko zamenjate tudi vrsto tisto, kar potrebujete.

Enostaven Za Uporabo

Celotno velikost auto fotke je 33 x 14 x12 palca.Preprosta zgradba in majhen volumen.To zavzame zelo malo prostora.Obstajajo dvema ročajema na obeh straneh, enostaven in priročen za prevoz in premikanje.To je prenosni in človeku prijazno.

Široka uporaba

Načrt to samodejno fotke, zaradi česar je kot nalašč za proizvodne linije.Primeren je hrana, zdravilo, dnevne potrebe, kemikalije, elektronske enote, semena embalaže.To ustreza veliko različnih filmov, kot so PP, PE, PV, OPP, PS.

O VEVOR

Taicang Vevor Stroji, Oprema CO.,LTD .Smo deluje več kot 1000 vrst strojev, opreme, izdelkov,in, ki se ukvarjajo pri čezmejnem poslovanju za obdobje 10 let.Trenutno imamo več kot 200 zaposlenih.

Naš koncept je Tržno usmerjeno, ki temelji na storitev za stranke

Skozi leta prakse,ki smo jih nabrali dragocene izkušnje na mehanske opreme za industrijo,kar nam daje priložnost, da služijo družb iz različnih držav.V prihodnje bomo dali polno igral za naše prednosti v mehanska oprema za industrijo,in aktivno sodelovati pri gradnji Svileni Cesti Gospodarskega Pasu in 21. Stoletja Pomorski Svilene Ceste, da se delež visoko kakovostnih proizvodnih zmogljivosti in vzajemne koristi.

Oznake: toplote lovec na fotke, aluminijasto vrečko lovec na fotke, stopala vakuumske, mleko, čaj je lovec na fotke, vrata slam, ftm packer, vrečko rami, ročni lovec na fotke, sous vide, pralni pečat plastične skodelice.

  • Vrsta: Sekljalnika Deli
  • Številka Modela: FKJFR900WSBM00001V1
Dodatni podatki